Raspunzand provocarii celor de la Blogal in care suntem intrebati ce am face cu o tableta Samsung Galaxy Tab 4, m-am gandit ca un singur lucru ar fi prea putin de spus despre posibilitatile de utilizare ale unui asemenea gadget.

Analizand tableta din punct de vedere al referintelor sale, Samsung Galaxy Tab 4 detine specificatii tehnice de top, care i-ar multumi chiar si pe cei mai exigenti utilizatori de gadget-uri, cateva dintre acestea fiind:

– Procesor: Quad Core, 1,2 GHz

– Display: 7″

– Gps

– Wi-Fi

– Bluetooth

– Dimensiuni: 189,6mm H,107,9 mm L, 9 mm l (aceste dimensiuni ii confera o manevrabilitate foarte buna)

Head

Revenind la provocare, dupa cum am spus, nu putem spune doar un singur lucru pentru care Samsung Galaxy Tab 4 ar putea fi folosit, de aceea m-am gandit la urmatoarele variante:

1. Captarea atentiei unui copil (ajutor pentru parinti):

Dupa cum stim, generatia tanara de parinti din ziua de astazi isi „pacaleste” copiii in timpul drumului cu masina, utilizand tableta ca divertisment pentru acestia, redandu-le pe acest gadget diverse desene, filmulete, videoclipuri, facandu-i astfel sa stea linistiti o buna perioada de timp.

2. Pentru educatie:

Am observat ca din ce in ce mai multi dezvoltatori de aplicatii isi fixeaza atentia catre aplicatiile pentru learning. Cand auzim de asemenea aplicatii, gandul nostru se duce numai catre copii, dar nu este asa. Exista aplicatii prin intermediul carora si o persoana matura poate invata diferite limbi straine sau sa isi dezvolte creativitatea.

3. Utilizari practice:

Deoarece secolul 21 este secolul vitezei, multi dintre noi nu putem sta prea mult timp in fata unui PC, iar de aceea tableta Samsung Galaxy Tab 4 ar fi ideala pentru citirea mail-urilor, vizualizarea si editarea documentelor datorita dimensiunilor generoase ale ecranului.

4. Pentru entertainment si comunicare:

De ce sa mintim, fiecare are cate o aplicatie sau un joc favorit cu care isi umple timpul liber, sau isi alunga plictiseala in cazul drumurilor lungi sau in timpul calatoriilor cu mijloacele de transport.  In ceea ce priveste comunicarea, putem folosi tableta Samsung Galaxy Tab 4 pentru apelurile video deoarece detine o camera foarte buna, ce poate mentine calitatea video a conversatiei la un nivel foarte inalt.

Aceste lucruri fiind spuse, cam asa as folosi o tableta Samsung Galaxy Tab 4Sunt sigur ca acest gadget poate avea si alte intrebuintari, posibilitatile fiind nenumarate, acest lucru tinand doar de imaginatia fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi taguri si atribute HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>